Covid-19 Restriktioner & Regler

By oktober 29, 2020Nyheter

God morgon alla medlemmar!

Eftersom Region Skåne har gått ut och stramat till Covid-19 restriktionerna i vårt område jämfört med riksdirektiven så måste vi agera utifrån dessa. Anledningen är att smittökningen ökar markant i vårt område baserat på siffror som vi fick presenterade för oss på vårt möte internt sent igår av Stabschefen för Covid-19 avdelningen på Ystads Lasarett.
För Allas bästa vill vi bedriva en trygg och säker verksamhet och då är vi tvungna att vidta en del åtgärder för att följa direktiven. Vi vill ta vårt sociala ansvar i området! Som det ser ut just nu blir det under en 3 veckorsperiod som vi kommer inför striktare begränsningar och regler.
Vi har redan genomfört ändringar i schemat gällande antal personer per pass. Vårt mål är att så många som möjligt ska kunna träna säkert hos oss, därför ser vi över schemat och letar möjligheter. Region Skåne och CrossFit Ystad vädjar för att alla som kan, ska träna vid alternativa tider som inte har hög belastning.
Viktigast av allt är att ALLA tvättar händerna det första man gör när man kommer in i lokalen. Vi rekommenderar att använda våra special wipes till utrustning och händer så ofta som möjligt.
Mötesplatser kommer begränsas för att sprida ut medlemmarna i lokalen. Separata in och utgångar kommer att användas. Vänligen lyssna på personalen som kommer att ge tydliga direktiv innan passen börjar.
Vänligen kom bara precis i tid till passen.
Var gärna ombytt och kan du duscha hemma rekommenderas det.
Inga åskådare får lov att vistas i lokalen. Föräldrar hämtar och lämnar sin barn utanför lokalen.
Vi jobbar febrilt med lösningar för att tillgodose så många önskemål som möjligt och samtidigt ha en säker träningsmiljö.
Vi behöver er hjälp och förståelse för att kunna genomföra allt ovan.
Ha tålamod så löser vi detta tillsammans!
Tack!
CrossFit Ystad med Crew