Roddpass på CrossFit Ystad

By februari 16, 2017Nyheter

Roddpass på CrossFit Ystad

Under de senaste veckorna har vi smygstartat med ett nytt sorts pass på CrossFit Ystad, nämligen CrossFit Ystad Rodd. Närvaron har varit hög och passen har uppskattats av deltagarna, vilket är väldigt kul!

Vad är CrossFit Ystad Rodd?
Tanken med dessa passen är att våra nuvarande och potentiella nya medlemmar kan prova en ny sorts konditionspass för att få lite omväxling från spinning cykeln och/ eller löpningen. Passen är 25-30 minuter långa och vi tränar både roddteknik och kondition. Upplägget för passen är varierande, ibland ror på i intervaller både på tid och sträcka, vissa pass kommer kombineras med kroppsviktsövningar och rodd.
Innan passen gör vi en gemensam uppvärmning med lite dynamisk stretching för att förbereda kroppen och musklerna för det intensiva passet.

Vad krävs för att delta och vem kan vara med?
För att kunna delta på dessa passen krävs ingen introkurs och inget fullvärdigt medlemskap. Klippkort för dessa pass finns att köpa (10 kort för 599kr och 5 kort för 349kr). Passbokning sker genom vårt bokningssystem, medlemsprofil löser vi på plats innan första passet ni deltar på.

Alla kan vara med, alla ifrån vältränade till vardagsmotionärer och nybörjare. Passen är lämpade för alla som vill prova något nytt och/ eller är trött på sin vanliga konditionsträning. Roddmaskinerna är lämpliga för alla och kroppen belastas inte på samma sätt som vid t.ex. löpning.

Vill ni ha mer information eller vill boka in ert första pass och börja med något nytt och roligt kan ni höra av er på info@crossfitystad.se eller på Facebook CrossFit Ystad.

Hoppas vi ses snart!

/Johan

Leave a Reply