Hej alla medlemmar!

Vi kan stolt meddela att vi blivit samarbetspartners med Ystad Extreme, hinderbaneloppet som går genom Ystads gator.
Detta året kommer det starta nere vid YSB, gå upp till innerstan i Ystad och sen ner till stranden bakom YSB igen.
www.ystadextreme.se

CrossFit Ystad har fått i uppdrag att samla ihop minst 20st som kan hjälpa till under dagen med att dela ut vatten, leda deltagarna rätt vid olika svängar men också Hjälpa till och va Domare vid vissa hinder.
Vi kommer att samlas den 3 september, ca kl11:00 för genomgång, 13:00 startar loppet och 17:00 borde det vara slut.

Vi kommer även att ha ett litet tält precis vid start och mål där vi ska kunna visa upp oss, vad vi gör och kunna snacka med besökare och deltagare om vad CrossFit Ystad är. Även här önskar vi att någon kan hjälpa oss sälja in hur skoj vi har var dag! 🙂

Som TACK FÖR HJÄLPEN tänkte vi att vi samlas i Boxen efter loppet, eventuellt kör en liten WOD tillsammans och så bjuder CFY på grillat med lämplig dryck till alla som ställt upp och hjälpt till och stöttat Ystad Extreme och CFY under dagen.

Som en bonus som Samarbetspartner med Ystad Extreme har vi fått ett par rabatterade startplatser och en egen startgrupp där vi kan samla alla medlemmar som är anmälda, OM ni vill. 🙂
Det går bra att springa loppet och även hjälpa till.

Vänligen anmäl er via email, på Facebook-sidan, i medlemssidan på Facebook (inte med där? Hör av dig till en vän eller coach så bjuder vi in dig till en stängd medlemsgrupp) eller anmäl dig till en coach i Boxen.

Väl mött

CrossFit Ystad

Leave a Reply