CROSSFIT YSTAD

Verksamheten startades 2016 av fem stycken tränings,- och hälsointresserade killar. Ystad är en stad där sport och träning ligger i fokus, det kvittar egentligen om det är handboll, fotboll, innebandy eller gymnastik, sport är en viktig del av Ystad. Dock saknades CrossFit, den mest växande tränings,- och sport typen just nu.

Hos oss är alla välkomna, fysisk form och träningsnivå har ingen betydelse. Det är därför vi tränar, för att nå våra mål och bli den bästa vi kan bli. Tävlingsatleter som vardagsmotionärer, vi har något som passar alla! Vi fokuserar på varje individs utveckling och våra utbildade CrossFit coacher är där för Er skull. Träning ska vara kul, effektivt, utmanade och anpassningsbar för varje individ. Om du står för ambitionsnivån och glatt humör lovar vi dig att dina mål är inom räckhåll och du når dit på ett säkert och hälsosamt sätt.

Förutom CrossFit erbjuder vi även Personlig Träning, Open gym och behandlingar av väldigt duktig och utbildad personal.

I vår shop finns även kända varumärken inom träningsbranschen så som Progenex, Pure Pharma, Svensk Kosttillskott, Nocco och FitAID med flera. Utrustningen är utvald med stor omsorg och bara det bästa är bra nog, därför har vi valt den officiella sponsorn till CrossFit Games som vår leverantör för CrossFit utrustning, nämligen Rogue Fitness. Vi har även utrustning från Träningspartner i Ystad, Concept Träningsutrustning, Casall och Eleiko för att handplocka det bästa för funktionellträning.

Hjärtligt välkommen till CrossFit Ystad!